avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1324 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dezbaterea mosteniri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dezbaterea mosteniri

Se poate dezbate mostenirea pe un teren dupa moartea partintiilor care au decedat acum 20 de ani? Ce acte sunt necesare?
Mergeti la un notar public pt a afla mai multe amanunte ,acte necesare,costuri etc,In principiu o sa aveti nevoie de certificatele de deces ale parintilor,acte de stare civila,acte proprietate bunuri ce fac parte din masa succesorala,certificate fiscale etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschiderea succesiunii. Silvia Monica Silvia Monica Buna ziua, In cazul in care se procedeaza la deschiderea succesiunii, ce trebuie stiut in momentul in care cel care solicita succesiunea, se prezinta la ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire goghiu goghiu Buna ziua, A s dori sa ma lamuriti in legatura cu dezbaterea mostenirii, ce documente sunt necesare si care sunt costurile cu aproximatie a acestei ... (vezi toată discuția)
Act proprietate in urma testamentului titi2009 titi2009 As avea rugamintea sa-mi clarificati urmatoarea neclaritate: am un cavou lasat prin testament de parintii mei care sunt decedati si as dori sa trec cavoul pe ... (vezi toată discuția)