avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... petitie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

petitie

VA ROG MULT DACA PUTETI SA MA AJUTATI LA URMATOAREA INTREBARE: AM ADRESAT O PETITIE CATRE CASA DE PENSII SECTOR 1. IN ACEASTA PETITIE AM TRECUT DOMICILIUL MEA DIN ACTUL DE IDENTITATE. ACEASTA CERERE AM ADRESAT-O CASEI PE PENSII ACUM 10ZILE. IN ACEST TIMP EU M-AM MUTAT CU LOCUINTA DAR INCA NU-MI ESTE GATA CARTEA DE IDENTITATE PT CA LA POLITIE DUREAZA 21 ZILE PINA LA ELIBERAREA ACESTEIA. POT REVENI LA PETITIE SI SA ROG CA RASPUNSUL SA SE FACA LA O ADRESA ALEASA DE MINE,RESPECTIV CEA UNDE LOCUIESC ACUM SI ALTA DIN ACTUL DE IDENTITATE ? VA ROG DACA CINEVA POATE SA-MI RASPUNDA DPDV LEGAL PT CA EU INTENTIONEZ IN CAZUL IN CARE RASPUNSUL CASEI DE PENSII NU IMI VA FI FAVORABIL SA-I ACTIONEZ IN INSTANTA. IMI POT ALEGE UN DOMICILIU UNDE SA PRIMESC CORESPONDENTA ,ALTA DECIT CEA DIN ACTUL DE IDENTITATE? VA MULTUMESC PT RASPUNS SI [''LA MULTI ANI''!!!!!!
Cel mai recent răspuns: Nik , utilizator 14:05, 5 Ianuarie 2006
Bineinteles ca poti alege un domiciliu ales pentru comunicare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! imi construiesc o casuta la tara si in aceasta perioada ... CATI ECATERINA CATI ECATERINA Buna ziua! Imi construiesc o casuta la tara si in aceasta perioada am petrecut mai mult timp acolo fiind necesara prezenta mea in timpul lucrarilor. ... (vezi toată discuția)
Cum poti anula mutatia cuiva?? mihasava mihasava Buna ziua....Tocmai am aflat ca o persoana are mutatia la adresa mea,unde nu locuiesc decat eu si sotul meu....Cum am aflat??Era inscrisa pe tabelul de ... (vezi toată discuția)
Luare in spatiu pentru carte de identitate (buletin) IoanP89 IoanP89 Buna ziua! O cunostinta din republica Moldova care aprimit cetatenie romana de curand m-a rugat sa il iau in spatiu formal pentru a-si face buletin (nu va ... (vezi toată discuția)