avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... declaratie notar renuntare la susccesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

declaratie notar renuntare la susccesiune

cind am facut taxa cu fratele meu am despagubit un nepot ptru a renunta la toate drepturile lui acum dupa 4 ani a murit fratele meu daca deschid taxa sa devin eu proprietara nepotul daca a renuntat mai are vreu drept la fratele meu
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 12:37, 16 Mai 2017
Ati spus mai sus: "casa este tot pe numele tatalui meu"
Fiind inca pe numele tatalui dvs, inseamna ca nu a fost inclusa la mostenire.
Va mai amintiti exact ce scria in declaratia de renuntarea nepotului? Renunt la mostenirea cui? A bunicului sau a lui' taica-su?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire etudor etudor Buna ziua!Am o mare nelamurire. Prin testament,inainte de a deceda bunicii mei din Sinaia ,au lasat mostenire fiecaruia dintre cei 3 copii cate o camera din ... (vezi toată discuția)
Succesiune la care nu vor sa participe toti mostenitorii casutza casutza Buna ziua, Va rog frumos sa ma lamuriti ce se poae face in urmatorea situatie. Bunicii din partea tatalui au decedat,ultimul acum 10 ani. Bunicii ... (vezi toată discuția)
Moștenire după bunica Isthrt Isthrt Buna ziua. As dori sa imi dați un raspuns, dacă se poate, la următoarea situație : tatăl meu a decedat de doua săptămîni si momentan dezbatem ... (vezi toată discuția)