avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Scutire impozit pe venitul din salarii OUG nr. 3 din 6 ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Scutire impozit pe venitul din salarii OUG nr. 3 din 6 ianuarie 2017

Va rog sa ma ajutati in intelegerea art.60 pct.4 din Coul fiscal (OG 3/ 06.01.2017) dar si HG 284/2017 referitoare la scutirea impozitului pe venit.
''4. persoanele fizice, pentru veniturile realizate din salarii şi asimilate salariilor prevăzute la art. 76 alin. (1)-(3), ca urmare a desfăşurării activităţii pe bază de contract individual de muncă încheiat pe o perioadă de 12 luni, cu persoane juridice române care desfăşoară activităţi sezoniere dintre cele prevăzute la art. 1 al Legii nr. 170/2016 privind impozitul specific unor activităţi, în cursul unui an.''
Daca activitatea este sezoniera ,ex. 6 luni pe an, e logic ca si contractul de munca sa fie incheiat pe aceiasi perioada . Cum se interpreteaza si se aplica prevederea ‚’’ contract individual de muncă încheiat pe o perioadă de 12 luni daca activitatea e de doar 6 luni pe an ?
Va multumesc anticipat !

Alte discuții în legătură

Contract de munca pe o perioada determinata nukarela nukarela SE POATE INCHEIA UN CONTRACT DE MUNCA PE O PERIOADA DETERMINATA DE 2 SAPTAMANI, IAR APOI TOT ASA DIN 2 IN 2 SAPTAMANI? (vezi toată discuția)
Contract de munca pe durata determinata miruna1 miruna1 Buna ziua , As dori sa stiu in ce conditii un contract de munca determinat (initial) incheiat cu un salariat , ajuns la termenul de 36 luni, poate fi urmat de ... (vezi toată discuția)
Va rog frumos este urgent - contract pe perioada determinata ionella.07 ionella.07 As dori sa aflu daca este legal intocmit contractul pe perioada determinata de 6 luni si apoi pelungit din nou inca 6 luni, desi activitatea nu este una ... (vezi toată discuția)