avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... amenda penala -dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

amenda penala -dosar penal

salut! in decembrie 2009 mi s-a intocmit dosar penal si mi-a fost administrata o amenda penala pt furt din supermarket,insa fara incepere de urmarire penala.. Azi , angajatorul meu( inspectoratul scolar Ilfov) imi cere si cazierul pt a ma putea inscrie la un examen de titularizare. va intreb acum: "pata" mai exista? sunt total reabilitat? e vreun risc in a nu ma angaja angajatorul pe motivul acesta? multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 11:49, 8 Mai 2017
Daca nu s-a dispus inceperea urmaririi penale, nu apare in cazier fapta... deci ai cazierul curat, sper sa nu gresesc dar te poti duce sa il scoti, dureaza 30 minute.
Succes !
Amenda administrativa nu apare in cazierul judiciar.

Doar amenda penala apare dar nu este cazul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda penala, cand e curat cazierul? radugrgsc radugrgsc buna, am o amenda penala pt furt din magazin la cat timp dupa ce am platit-o se sterge cazierul(reabilitare de drept)? pot sa cer reabilitare judiciara la 1 ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea de drept vs examenul de primire in barou ca avocat stagiar?? marduk marduk O persoana condamnata pentru o infractiune cu intentie(minor 16 ani la data comiterii faptei),reabilitat de drept, poate participa la examenul de intrare in ... (vezi toată discuția)
Am dosar penal viorel85 viorel85 In urma cu vreo 6 ani, dintr-o mare prostie am savarsit un furt dintr-un supermarket si ca atare am fost dus la sectie ,m-i s-au luat amprente,declaratii,iar ... (vezi toată discuția)