avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cum pot afla ce pedeapsa am primit in italia
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cum pot afla ce pedeapsa am primit in italia

Buna ziua . in 2012 am fost acuzat intr-un dosar in italia,am fost si arestat preventiv timp de o luna..datorita faptului ca nu erau dovezi clare ca as fi implicat in acea cauza si eram la prima abatere am fost eliberat si mi sa dat interdictie in acea zona urmand ca dosarul sa se judece in continuare...ideea e ca de atunci am venit in tara si nu mai stiu nimic de cum sa finalizat dosarul si nici nu am primit vreo hirtie oficiala cu privire la acea cauza. Va rog sa imi spuneti cum as pute afla detalii despre acel dosar eventual ce condamnare am primit tinand con ca ma aflu in romania si nici nu am in italia vreo persoana care sar putea informa cu privire la dosar. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: bogdan ggf , utilizator 19:50, 10 Mai 2017
Ori luati legatura cu un avocat ori vedeti daca au si ei protal.
Mai inapoiati ca nu nu cred ca sunt...
Exista doua posibilitati,ori mergi tu ori iti platesti un avocat(care te coasta cam mult aici),nici un prieten nu poate sa se informeze pentru tine.Acuma eu nu stiu ce probleme ai avut dar in Italia sunt legile putin severe.
Cazierul se centralizeaza la nivel de UE in tara in care sunteti cetatean, asa ca: cereti cazierul din Romania.
Este curat ,acum 2 zile am solicitat un cazier pt angajare și nu am nimic pe el.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt in germania User999 User999 Buna ziua. In urma cu 2 ani, mai exact in 2013, imperuna cu un pireten a sustras bunuri dintr-un magazin Real din Germania in valoare de 100-130 euro.Mentionez ... (vezi toată discuția)
Dosar penal in strainatate anamaria20210 anamaria20210 Buna ziua! Am si eu o intrebare si sper sa imi poata raspunde cineva. O ruda de-ale mele are un dosar pe rol in Italia ( pentru furt). Ar vrea sa se angajeze ... (vezi toată discuția)
Buna,am fost reținut in olanda 3 zile in arest pana am ajuns ... Dragoș comit Dragoș comit Buna,am fost reținut in Olanda 3 zile in arest pana am ajuns in fata judecătorului , am fost acuzat pentru un furt mărunt dintr-un Market ,judecătorul a ... (vezi toată discuția)