avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 255 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Deschiderea unui srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Deschiderea unui srl

buna ziua,am o intrebare in vederea deschiderii unui srl in Romania,eu sunt angajat deocamdata de patron german,patronul acesta m-a intrebat daca pot sa deschid o firma in Romania si sa-i aduc muncitori angajati pe firma aceasta,intrebarea este daca e posibil asa ceva si cam care ar fi costurile,multumesc
Buna ziua
Dvs. va puteti infiinta un SRL in Romania, indiferent daca sunteti angajat sau nu. Costurile sunt diferite, in functie de onorariul avocatului care va asista in demersul de infiintare al firmei. Taxele de registru sunt, la acest moment, de 122 de lei.
Problema care se pune, din ce intuiesc, este ce fel de activitati veti desfasura pe aceasta firma. Mare atentie la interesele ascunse ale angajatorului dvs.!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Înființare casa de amanet/exchange MicutuCristian MicutuCristian Buna seara , as dori si eu niste informatii in legatura cu înființarea unei case de Amanet/Exchange (auto telefoane aur etc.),cum trebuie procedat , m-am ... (vezi toată discuția)
Srl - cheltuieli de subzistenta s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. Buna ziua! Am citit multe subiecte pe forum si multe materiale despre ce inseamna sa infiintezi un SRl si m-am prins, in mare, cu ce se mananca.... Oscilez ... (vezi toată discuția)
Societate comerciala germana cu activitate in romania BirsanPaul BirsanPaul Buna ziua, Va expun urmatoarea situatie: O firma germana cu activitate in comercializarea si personalizarea articolelor textile doreste sa inceapa ... (vezi toată discuția)