avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sentinta definitiva
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sentinta definitiva

Buna seara ,

Am o sentinta definitiva pentru desfintare / demolare constructive fara autorizatie ( 2 ziduri exterioare dar prin desfintarea lor as darama efectiv toata casa + acoperis ) plus o amenda de 5000 RON .
Au trecut mai bine de 3 ani de la intocmirea procesului verbal
Locuiesc , impozit platit la adresa de peste 18 ani dar nu detin act de propietate ( propietari decedati de peste 16 ani , fara mostenitori )

Sentinta a fost data in cursul lunii Iunie / 2017

Exista vro cale de evitare a demolarii ?
Cum as putea intra in legalitate ?

Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Sentinta definitiva sEid sEid Buna seara , Am o sentinta definitiva pentru desfintare / demolare constructive fara autorizatie ( 2 ziduri exterioare dar prin desfintarea lor as darama ... (vezi toată discuția)
Desfiintare structura metalica (acoperis) de la magazin, care permite accesul in apartamentul meu eugengeorgebonta eugengeorgebonta Buna ziua, Pe scurt, in urma cu 2 luni am cumparat un apartament la etajul 1 al unui bloc. Sub apartamentul meu exista un magazin facut \"in apartament\", o ... (vezi toată discuția)
Demolare constructie veche fara aprobare Phantomell Phantomell Buna ziua, Am in curte o casa veche(3camere), în fața celei nou construite. Nu mai este locuita de vreo 5 ani,a început să plouă prin ea... Nu mai are ... (vezi toată discuția)