avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 165 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Demolare constructie veche fara aprobare
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Demolare constructie veche fara aprobare

Buna ziua,
Am in curte o casa veche(3camere), în fața celei nou construite. Nu mai este locuita de vreo 5 ani,a început să plouă prin ea... Nu mai are utilități racordate fizic la ea, au fost mutate pe casa noua (contoare)... pot face in vreun fel sa o daram fără autorizație de demolare?... pt a evita plata acelei taxe?... sau cum se calculează această taxă de demolare,poate nu e chiar atat de mare cum am auzit...mi-a zis cineva ca ar fi peste 5000ron,mi se pare imens de mult...casa are maxim 50mp.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 10:52, 15 Aprilie 2020
Nu este peste 5000 de lei, este mult mai redusa. Ca varianta, puteti lasa casa sa se darame singura din cauza intemperiilor dupa care solicitati celor de la primarie sa emita un proces verbal de autodemolare. Pe baza acelui proces verbal puteti radia constructia din cartea funciara, daca este cazul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Precontract vanzare-cumparare broken000 broken000 as dori sa explic mai bine problema acelui precontract sau ante-contract,casa pentru care urmeaza a se face acesta nu mai exista ca si imobil locuibil,ci doar ... (vezi toată discuția)
Intabulare imobil neversaynever neversaynever Buna ziua,am si eu o problema care suna cam asa;Se cumpara o casa veche inscrisa in CF si la care extrasul spune; casa ,curte si gradina in suprafata totala de ... (vezi toată discuția)
Cum pot radia o casa veche? ionut daniel ionut daniel Exista o casa veche de 102 ani pe terenul meu pe care l-am dobandit printr-o mostenire.Acea casa este intabulata pe strabunicul meu,nu s-a facut succesiunea pe ... (vezi toată discuția)