CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

mariusalecu 
	    	Utilizator

mariusalecu 
	    	Utilizator	    

mariusalecu 
	    	Utilizator

mariusalecu 
	    	Utilizator	    

Buna ziua,
Despre ce suma este vorba? Pentru a fi considerat dar manual, nu trebuie sa depaseasca 25.000 lei. Daca depaseste, este donatie, iar acest act necesita forma autentica pentru a fi valabil.
Ar avea martori sa probeze remiterea sumei sau ar putea, eventual, sa invoce alt temei juridic (ex: imprumutul)?
Sunt foarte multe posibilitati.
 mariusalecu, utilizator
 mariusalecu, utilizator 	
			~ final discuție ~
 lungan_ro_1961	                   

in timpul casatoriei soacra ne-a dat o suma de bani din care sa ne cumparam un autoturism.transferul banilor s-a facut prin banca deoarece eram noi in ... (vezi toată discuția)
	                    lungan_ro_1961	                   

in timpul casatoriei soacra ne-a dat o suma de bani din care sa ne cumparam un autoturism.transferul banilor s-a facut prin banca deoarece eram noi in ... (vezi toată discuția)

Maricica Palancianu	                   

Defunctul a lasat un testament datat din 1988 prin care specifica ca toata averea lui va ramane sotiei supravetuitoare. Intre timp lucrurile s-au schimbat si ... (vezi toată discuția)
	                    Maricica Palancianu	                   

Defunctul a lasat un testament datat din 1988 prin care specifica ca toata averea lui va ramane sotiei supravetuitoare. Intre timp lucrurile s-au schimbat si ... (vezi toată discuția)

PinteaS	                   

Buna ziua, in urma cu doi ani, am primit cadou un autoturism.  Contractul de vanzare cumparare este pe numele meu si nu apare nicaieri in acte numele persoanei ... (vezi toată discuția)
	                    PinteaS	                   

Buna ziua, in urma cu doi ani, am primit cadou un autoturism.  Contractul de vanzare cumparare este pe numele meu si nu apare nicaieri in acte numele persoanei ... (vezi toată discuția)