avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1196 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Are voie să ma judece acelasi judecator de mai multe ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Are voie să ma judece acelasi judecator de mai multe ori?

Buna ziua
Prietenul meu este arestat preventiv si tocmai am aflat dupa 3 luni de arest ca acesta a fost judecat de acelasi judecator, la mai multe judecatorii .
Este legal asta? Sau.. nu stiu, lamuriti-ma va rog...
Cel mai recent răspuns: Alexandra9900 , utilizator 21:00, 10 Mai 2017
Buna ziua!

Nu e nicio problema.

Cu stima,
Avocat Simon Sebastian
Multumesc mult, dar vreau să va intreb, are voie mai mult de 3 ori să l vada acelasi judecator la verificari ? Ca el nu a avut fondul, e arestat preventiv si are mereu prelungire de mandat .
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mandat de arestare ana89 ana89 buna seara! prietenul meu este arestat pt o fapta ce nu a comis-o,putand fi probat acest lucru cu probe si martori.....liberarea sub control judiciar i s-a ... (vezi toată discuția)
Termenul de solutionare a recursului impotriva prelungirii mandatului de arestare Andrei Koszti Andrei Koszti Bun..si solutia in cazul in care un mandat de arestare in fond este prelungit DAR nu s-a respectat termenul de judecare a recursului, sanctiunea care este ... (vezi toată discuția)
Incalcarea drepturilor malynaa malynaa sotul meu este arestat preventiv,iar zilele trecute a avut proces pentru prelungirea mandatului de arestare dar la acest proces nu a fost si dosarul de fond in ... (vezi toată discuția)