avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contestatie valoare decizie de compensare ANRP
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contestatie valoare decizie de compensare ANRP

Buna ziua,

in cazul unei decizii de compensare ANRP cu doi mostenitori , fara a fi stabilite cotele legale (conform legii 50% fiind frati) in cazul in care o parte doreste sa conteste suma asumandu-si un proces de 2-3 ani si cealalta parte este multumita cu cuantumul stabilit care sunt variantele? Un avocat poate contesta decizia doar cu acordul unei singure parti sau are nevoie de acordul tuturor partilor?

Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Despagubiri anrp Gabi-007 Gabi-007 S-aveti o zi buna, Ma confrunt cu urmatoarea situatie. In urma unei hotarari judecatoresti definitive si irevocabile, Instanta a obligat ANRP-ul sa acorde ... (vezi toată discuția)
Act de partaj necesar pentru o decizie de compensare c.n.c.i. ? danac71 danac71 Buna ziua, In urma finalizarii unui dosar A.N.R.P., am primit din partea C.N.C.I. o Decizie de Compensare, precum si formularul tip de cerere de ... (vezi toată discuția)
Corectitudinea deciziei anrp Mc09 Mc09 Buna ziua! Intr-un dosar de compensare prin puncte, dupa legea 165/2013, solicitanta bunica mea dupa autor bunicul meu, actualmente ambii defuncti, fratele ... (vezi toată discuția)