avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Se poate face o intelegere cu ANAF?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Se poate face o intelegere cu ANAF?

Am o intrebare va rog, daca poate raspunde cineva.Am niste cheltuieli de judecata si pe aceasta baza ANAF mi-a suspendat toate conturile bancare + va instituii poprire pe salariu in caz ca voi avea un contract de munca. Intrebarea mea este daca pot face o intelegere cu ANAF sa platesc o suma X pe luna si sa-mi poata debloca conturile bancare si a nu mai aparea in tot felul de baze de date ale statului ( plus ale bancilor ) cu popriri / datorii? Va multumesc

Alte discuții în legătură

Poprire bancara craft craft BUna ziua, Societatea la care lucrez a primit o poprire bancara de la ANAF dar nefiind activitate nu a aflat decat la prima incasare care a fost la mai mult ... (vezi toată discuția)
Posibila incalcare a legii ACManuela ACManuela Buna ziua, In luna mai 2015 am fost diagnosticat cu adecarcinom gastric invaziv(cancer la stomac). A urmat o operatie cu rezectie totala si de atunci sunt in ... (vezi toată discuția)
Poprire, deblocare cont soaresiluna soaresiluna Buna ziua. Daca am doua popriri pe salariu si de la un alt executor mi s-a facut blocare de card unde imi intra ce ramane din salariu dupa popriri, se poate ... (vezi toată discuția)