avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1170 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Mai multe flori
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Mai multe flori

Cred ca cel putin jumatate din aceste iconite care pot insoti mesajele, ar putea fi inlocuite cu flori. Sunt atitea flori frumoase si ce frumos ar fi de multe ori cand, alaturi de un mesaj poti atasa o floare. Sau poti transmite un gand frumos cuiva, pur si simplu trimitandu-i o floare. Poate ca se pot copia din alta parte si apoi lipi, dar eu am incercat dar nu am reusit. Dar cine sunt eu, ca daca nu ma pricep, sa propun sa se faca asa ceva. E doar o parere...ca altfel, nu am decat cuvinte de lauda. Toate cele bune.
Cel mai recent răspuns: ContSters76710 , utilizator 10:10, 25 Septembrie 2009
Ati inceput cu intrebari despre pensie si ati ajuns la flori. :)
Dar de ce sa fie inlocuite iconitele, pur si simplu ar putea fi adaugate cateva flori.

Gabriela Pintea
Eu as vrea sa fie si o cana de ceai,ciocolata pentru cafea...:))
Si daca ne exprimam toti doleantele,nu stiu ce va fi.
Oricum,este super cu ele.
Eu prefer florile in vaze....asa le poti simti mirosul!:D
totusi....sa fim seriosi...
- cand unul o ia pe o cale gresita ii dai un cartonas :banned:
- cand gresesti te dai cu capul de pereti #-o
- poate vrei sa mangai pe cineva si ii tragi un pumn :training:
Eu nu vreau sa se modifice nimic, este o metoda de exprimare "accentuata". :foottap:
Nu putem sa dam flori la toata lumea, nu mai are nici un farmec...:P
Cu respect,parca este mai bine asa.Florile sunt superbe ,dar nu pot fi date cu orice ocazie.Sunt un admirator al acestora,dar parca aici,nu merg,chiar daca multi de pe site ar merita mai multe decat atat.

Alte discuții în legătură

Un altfel de timp liber eraz eraz Arareori icon-urile inlocuiesc si completeaza intr-o inlantuire logica si decenta textul postat. Un text compus in majoritate de icon-uri, completat cu minim ... (vezi toată discuția)
Despre emoticoane Magda Staicu Magda Staicu :yes:Buna seara Am observat ca oamenii folosesc emoticoane ,probabil , pentru a transmite starea prin care trec atunci cand scriu . Personal, detest acest ... (vezi toată discuția)
O noua prezentare a forumului Cornel  Vasile Cornel Vasile =D> Felicitari ...o super prezentare a forumului.....:) (vezi toată discuția)