avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Procura incorecta?
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Procura incorecta?

Buna ziua! Sotul meu a facut o imputernicire prin care eu pot face pasapoarte copiilor nostri minori. Inainte de a merge sa fac pasapoartele am observat ca pe certificatul unuia din copii nu e trecut locul nasterii. Am mers la starea civila si mi s.a spus ca trebuie facut unul nou. Am depus actele pt un nou certificat si acum asteptam. Acum problema mea este ca pe imputernicirea lasata de sot sunt trecute datele din vechiul certificat (seria si nr, data eliberarii certificatului), date care vor fi diferite pe noul certificat. Exista riscul ca la depunerea actelor pt pasaportul copilului sa nu imi ia in considerare imputernicirea?
Cel mai recent răspuns: Mlesnita , utilizator 21:39, 14 Mai 2017
Procura era corect eliberata la momentul intocmirii. Acum adaugarea locului nasterii in certificat nu ar trebui sa fie o mare problema, insa daca va exista o serie si un numar noi atunci da, veti intampina probeleme.
Certificatul trebuie refacut deoarece persoana care l-a eliberat nu mai lucreaza in primarie, si deci nu se poate doar completa locul nasterii. Notarul la care s.a facut imputernicirea nu poate reface acest act in absenta sotului? Va multumesc pt raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calatorie in italia eu1001 eu1001 buna ziua, ma aflu in urmatoarea situatie: sotul meu este plecat in italia si ar dori sa mergem si noi la el ( eu si cei doi copii minori ai nostri), dar nu ... (vezi toată discuția)
Contribuția de 2% pe salariu mfrasineanu mfrasineanu Am lucrat in România din anul 1971 pina in anul 1990. Locuiesc in America si nu știu cu sa procedez sa depun dosarul de pensie pt.limita de virsta. Nu am ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere fara diacritice dar numele mamei cu diacritice gabriela1819 gabriela1819 Vreau sa stiu si eu daca cineva a mai intalnit o situatie ca a mea: certificatul fetitei mele este eliberat de ambasada Romaniei la Dublin iar numele de ... (vezi toată discuția)