avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare

Buna tuturor. Doresc sa-mi schimb locul de munca cu un post in invatamant. Am urmat cursurile de pedagogie in timpul facultatii in anul 2003, si sunt in posesia acelui Certificat de absolvire pentru pregatirea personalului didactic. De unde ar trebuie sa incep si ce ar trebui sa stiu inainte de a ma prezenta in fata unui ghiseu al inspectoratului fara pic de habar. Actualul loc munca nu are absolut nici o legatura cu invatamantul. Sunt dezorienatata :( . As vrea sa mai stiu daca din 2003 si pana acum legilatia este schimbata in ceea ce priveste angajarea in educatie si daca e suficient acest certificat sau mai e nevoie si de alte cursuri.
Multumesc celor care ma lumineaza!

Alte discuții în legătură

Încadrare salarială a unei educatoare cu liceu pedagogic și facultate de litere. sunt angajată ca educatoare începând cu data de 1 septembrie ... Nicoleta.Stefania Nicoleta.Stefania Sunt angajată ca educatoare începând cu data de 1 septembrie 2023. Am absolvit Liceul Pedagogic și Facultatea de Litere cu specializarea română-engleză, ... (vezi toată discuția)
Dppd, curricula, universitatea bucuresti m1ha1g m1ha1g Stimati domni, sunt absolventa a facultatii de Teologie Baptista Litere (univ.Bucuresti, promotia 2003). In anul 2008, am fost obligata sa ma inscriu la ... (vezi toată discuția)
Imtrebare: ce studii sunt necesare pentru a preda in invatamantul gimnazial? matte matte Pentru a preda in invatamantul gimnazial ce fel de studii sant necesare? (vezi toată discuția)