Bună seara am.o problema legata cu fosta concubina nu mă lasă să îmi văd copilul la telefon nu îmi răspunde sa știu ce face copilul specific ca is blocat pe rețelele de socializare și nu pot sa iau legătura cu ia si mai nou îi baga în cap la copil ca că tati a parasito ca nu îi pasa de ia ce pot face Mulțumesc anticipat
Politia nu se poate implica daca un parinte nu isi poate vedea copilul?????? Pai e penal faptul ca un tata e tinut departe de copil, are tot atatea drepturi ca si concubina.
Nu e nimic penal aici...ci doar un maaare vid legislativ. Art 379 CP nu se aplica decat in cazul existentei unei hotarari judecatoresti.
Din pacate plecarea unui parinte cu minorii (indif daca e in casatorie sau concubinaj) si cazarea acestuia pe o alta proprietate privata, nu a fost "imaginata" de legiuitorul roman.
Intreb si eu: daca nu ati mai luat in niciun fel contact cu copilul, de unde stiti ce "ii baga mama in cap"? V-a spus doamna? Din pacate nu aveti ce face pana nu aveti o hotarare judecatoreasca. Nu stiu ce fel de proces aveti, dar ca lucrurile sa se rezolve rapid, calea e ordonanta presedintiala.
Rapire minor
ionut979
Buna seara. In urma divortului de fosta sotie, copilul minor i`a fost incredintat ei, eu avand un program de vizitare. Ce risc daca iau copilul la vizita si nu ... (vezi toată discuția)