avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Reabilitare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Reabilitare

Îmi poate spune cine cum se va face reabilitarea în urma acestei sentinte " În baza art. 396 alin. 1, alin. 4 C. proc. pen. rap. la art. 83 C. pen. cu aplicarea art. 396 alin. 10 C.p.p., stabileşte pedeapsa de 1 an închisoare în sarcina inculpatului MOCANU BOGDAN CONSTANTIN (), pentru comiterea infracţiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice prev. de art. 337 Cod penal cu aplic. art. 5 Cod penal. În baza art. 83 alin. (1), (3) C. pen. amână aplicarea pedepsei închisorii de 1 an pe un termen de supraveghere stabilit în condiţiile art. 84 C. pen., de 2 ani de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri"???
Cel mai recent răspuns: BogdanCt24 , utilizator 14:37, 18 Mai 2017
Amanarea aplicarii pedepsei nu reprezinta o hotarare de condamnare. După 2 ani nu o sa mai apara in cazier.
În momentul în care se împlinesc 2 ani de la pronunțarea sentinței sau la terminarea celor doi ani de supraveghere??? Va rog sa îmi scuzați îndrăzneală!!!
De cand a ramas definitiva.
Va mulțumesc anticipat pentru timpul și informațiile acordate!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare permis conducere stefan-emil stefan-emil O ZI BUNA... 2 hotarari penale,doresc sa aflu daca permisul de conducere este anulat? ...1,Ora estimata: 09:00 Complet: Complet nr.38 Tip ... (vezi toată discuția)
Anularea permisului de conducere Mihaela.M00 Mihaela.M00 Buna ziua, Cum pot afla daca in urma unei sentinte date de judecatorie a fost anulat si permisul de conducere? In solutie nu este mentionat nimic despre acest ... (vezi toată discuția)
Restituire permis Emil01 Emil01 In cazul sentintei urmatoare:\"Solutia pe scurt: În baza art. 396 alin. (2) C.pr.pen. cu aplicarea art. 396 alin. (10) C.pr.pen., condamnă pe inculpatul ... (vezi toată discuția)