avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1430 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Gradul de handicap anulat
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Gradul de handicap anulat

In urma unui accident de circulație in care am pierdut 13 distal mina dreapta, fracturi humerus stâng si platou tibial stâng am fost încadrat in gradul 1 de handicap totul cred ca era prin 1982 după care m-au trecut in gradul 2 si apoi după câteva revizii anuale mi-au suspendat orice grad de handicap cred ca prin 1995. Ce sa înțeleg am dreptul la încadrarea în grad de handicap si ca anularea a fost un abuz ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:56, 23 Mai 2017
Numai comisia medicala de expertiza persoane cu handicap are competenta sa verifice documentele medicale ,eventual sa dispuna investigatii suplimentare pentru actualizare afectiune sau stadiu si eventual sa hotarasca eliberare certificat de incadrare in grad de handicap

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare grad handicap n_roxxanne n_roxxanne Persoana cu Boala celiaca/Intoleranta la gluten se incadreaza la vreun grad de handicap? Cunoasteti cazuri? (vezi toată discuția)
Incadrare in grad de handicap cristinaelena23 cristinaelena23 Buna ziua, Un vecin are urmaroarele diagnostice: 1. scolioza lombara gr II 2. coxartoroza bilaterala 3. sacroileita bilaterala 4. artroplastie totala ... (vezi toată discuția)