avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis suspendat de 30 zile
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis suspendat de 30 zile

Am fost suspendat permisul pe 30 zile, amenda și puncte, conform art100/3/e,am călcat marcajul longitudinal dublu continu ce separa benzile, deoarece am trecut pe lângă o mașină de școală care se afla pe prima banda și eu pe banda nr 2 și când am fost in drept a virat către mine, am tras de volan și politia era după curbă, a luat martor pe instructor ca am depășit acea masina nu exista proba video din păcate, am șanse sa dacă fac contestatie.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 13:36, 19 Mai 2017
În calitate de martor a semnat instructorul procesul
Atunci in plangere solicitati drept martoti instructorul si cursantul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda isctr ? cornel grecu cornel grecu Buna seara, sunt insructor auto din 2005 (fara nici o abatere),la o scoala de soferi din Bistrita, angajat cu salariu minim pe economie. Am fost oprit in ... (vezi toată discuția)
Amenda si retinere permis georgele georgele am fost oprit de un agent de politie pentru o asa zisa depasire pe axul longitudinal dublu,cu un martor ocular semnalat in procesul verbal de agent.In fapt ... (vezi toată discuția)
Retinerea permisului de conducere a_p_a a_p_a In cazul in care poltistul m-a oprit si pentru schimbarea direciei de mers spre stanga, prin asta incalcand marcajul longitudinal continuu, mi-a spus sa ... (vezi toată discuția)