avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... UP date cu caracter personal- dureaza mult sau e in ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

UP date cu caracter personal- dureaza mult sau e in termen?

Buna seara,

Am depus o plangere penala in ianuarie a.c si am fost la politie pentru declaratii la finalul lui martie. De atunci nu am mai auzit nimic de subiect.
Subiectul este unul foarte sensibil si anume accesarea ilegala a datelor cu caracter personal in judecatoria Bolintin Vale si scoterea acestora din cadrul institutiei de catre o persoana cu care sunt in conflict.
Intrebarea este:
Ar trebui sa-mi fac griji ca nu mai aud nimic de subiect de 2 luni?

Multumesc!
Daca urmarirea penala dureaza mai mult de un an, puteti sa introduceti contestatie privind durata procesului penal.
Aveti dreptul sa solicitati sa vi se comunice stadiul UP.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abandonul de familie alexa_mihaela alexa_mihaela buna ziua! am depus o plangere penala la parchet pentru savarsirea infractiunii de abandon de familie.de 5 luni nu am primit nici un raspuns, am fost la ... (vezi toată discuția)
Am depus plangere impotriva unui individ care m a inselat pe ... dranka123 dranka123 Am depus plangere impotriva unui individ care m a inselat pe olx pe fata, anuntul prezenta un anumit laptop, am primit in colet un laptop de 10 ori mai ... (vezi toată discuția)
Finalizarea si comunicarea solutiei in cazul contestatiei p.v. de contraventie... lili ticala lili ticala Anul trecut in iulie 2012 mi s-a suspendat permisul pe o perioda de 30 de zile +amenda 280 ron pentru neacordare de prioritate la o trecere de pietoni ;am ... (vezi toată discuția)