Am achitat cu factura firmei de curierat Urgent Cargus o suma pt.transport la destinatie a unui pachet,dupa doar o zi firma de curierat ma suna si -mi spune ca in procedurile lor nu se regaseste si predare de colete catre oficii postale si ca agentul lor care mi-a preluat coletul nu a stiut acest lucru,fapt pentru care va fi monitorizat si sanctionat ,zic ei.Bun atunci aduceti coletul inapoi de unde l-ati luat,deacort mi se spune dar trebuie sa achitati o taxa be ramburs (atentie mai mare decat cea platita la ridicarea coletului).Bineinteles le-am facut sesizare cu situatia creeata si mi-au raspuns ca in conformitate cu politica privind responsabilitatile firmei i-mi vor restituii taxa de expediere platita insa "nu-mi pot platii despagubire pt.colet doar daca coletul este pierdut s-au degradat din vina companiei"
Totul s-a intamplat acum 30 de zile si nu am primit nici taxa de transport achitata si nici pachetul indiscutie .
Va intreb si va rog sa ma ajutati:
.Daca dupa 30 de zile coletul poate fi declarat pierdut si ce pot face pt.a reintra in posesia pachetului sau a contravalorii acestuia si bineiateles a taxei de transport achitate,care sunt posibilitatile legale de actiune?
Va multumesc mult pentru ajutor !