avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am fost furat de firma Urgent Cargus
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am fost furat de firma Urgent Cargus

Am achitat cu factura firmei de curierat Urgent Cargus o suma pt.transport la destinatie a unui pachet,dupa doar o zi firma de curierat ma suna si -mi spune ca in procedurile lor nu se regaseste si predare de colete catre oficii postale si ca agentul lor care mi-a preluat coletul nu a stiut acest lucru,fapt pentru care va fi monitorizat si sanctionat ,zic ei.Bun atunci aduceti coletul inapoi de unde l-ati luat,deacort mi se spune dar trebuie sa achitati o taxa be ramburs (atentie mai mare decat cea platita la ridicarea coletului).Bineinteles le-am facut sesizare cu situatia creeata si mi-au raspuns ca in conformitate cu politica privind responsabilitatile firmei i-mi vor restituii taxa de expediere platita insa "nu-mi pot platii despagubire pt.colet doar daca coletul este pierdut s-au degradat din vina companiei"
Totul s-a intamplat acum 30 de zile si nu am primit nici taxa de transport achitata si nici pachetul indiscutie .
Va intreb si va rog sa ma ajutati:
.Daca dupa 30 de zile coletul poate fi declarat pierdut si ce pot face pt.a reintra in posesia pachetului sau a contravalorii acestuia si bineiateles a taxei de transport achitate,care sunt posibilitatile legale de actiune?
Va multumesc mult pentru ajutor !

Alte discuții în legătură

Probleme cu firma de curierat rapid liliche liliche Am apelat la serviciile unei firme de curierat in 2 randuri. prima data am fost multumita de costuri asa ca am apelat cu incredere si a doua oara dar spre ... (vezi toată discuția)
Colet asigurat si deteriorat de catre curier buha_cu_b_mare buha_cu_b_mare Va salut! Problema mea,e pe scurt, este urmatoarea: - la jumatatea lunii martie am cumparat (1250 lei) o multifunctionala SH de la firma din Cluj; produs ... (vezi toată discuția)
Colet extern pierdut in romania de posta romana Rei899 Rei899 Dupa cum stiti traim intr=o tara de hoti.. Posta romana = Hoti Am un colet venit din China Prin Belgia, numai taxele postale 80 de lei, am numar de ... (vezi toată discuția)