avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Cum pot înmatricula fara certificat fiscal?!
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Cum pot înmatricula fara certificat fiscal?!

Am cumpărat o mașină si fiscalul a fost fals.Am găsit mașină cu 129 de milioane lei vechi datorii,amenzi etc.Am acționat in instanță,am plătit taxa de timbru si aștept!!!!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:28, 19 Mai 2017
Care este obiectul actiunii promovate in instanta ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit auto neplatit paulHD paulHD Buna ziua,am o problema si ea este urmatoarea.am cumparat o masina inscrisa de la un domn,am facut un contract de vanzare cumparare la mana cu martori,in care ... (vezi toată discuția)
Am cumparat o masina si proprietarul Antoval Antoval Buna ziua, am o problema ,am cumparat o masina sambata ,am facut actul de vanzare cumparare cu proprietarul ramanand ca luni dansul sa maarga la primarie si ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta Edy Nedelcu Edy Nedelcu Buna ziua,Cine ma poate ajuta cu recuperarea unei amenzi de rovinieta venita dupa 1 an jumate de la vanzarea masini ,care am platit-o astazi. Mentionez ca as ... (vezi toată discuția)