avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Registru de evidenta fiscala
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Registru de evidenta fiscala

Buna ziua!
In urma cu mai bine de o luna am infiinta un PFA si am o nelamurire. Dupa infiintarea acestuia, am obtinut registrul de incasari si plati, iar acum am aflat prin intermediul internetului ca as avea nevoie si de un registru de evidenta fiscala, iar ca pentru acesta trebuie sa depun o cerere in maxim 30 de zile de la infiintare. Problema este ca cele 30 de zile au trecut, iar cand i-am intrebat pe cei de la ANAF de ce registre am nevoie imediat dupa ce am infiintat PFA-ul, acestia mi-au raspuns ca am nevoie doar de registrul de incasari si plati.
Exista vreo problema daca nu am obtinut acest jurnal si urmeaza sa il obtin in perioada urmatoare?

De asemnea, daca nu am achizitionat nici registrul unic de control (am inteles ca este optional pentru PFA) si urmeaza sa o fac tot in perioada urmatoare, exista vreo problema?

Va multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 21 Mai 2017
BogdanEnache, utilizator

Alte discuții în legătură

După ce se înființează pfa-ul, pot cumpăra imediat casa de marcat? Magbd Magbd Buna ziua, După ce ridic actele de înființare a PFA-ului de la ONRC și cumpăr stampila, pot să cumpăr imediat și casa de marcat? Casa de marcat ... (vezi toată discuția)
Registre si jurnale obligatorii la pfa la norma de venit in 2015 dorincornea dorincornea Exista foarte multe articole mai vechi in legatura cu registrele obligatorii pentru un PFA la norma de venit insa nu este foarte clar cum se modifica ... (vezi toată discuția)
Mi-am facut pfa in domeniul web cam. malina111 malina111 Mi-am facut pfa in domeniul web cam , dar nu stiu ce trebuie facut mai departe ,an inteles ca trebuie sa depun o declaratie la anaf ? si trebuie sa imi fac ... (vezi toată discuția)