avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1172 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Obtinere pasaport romanesc de catre cetatean marocan
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Obtinere pasaport romanesc de catre cetatean marocan

Buna ziua, sunt casatorita in Italia de 4 ani cu cetatean marocan. In urma casatoriei a obtinut permisul di soggiorno valabil 5 ani. In cè conditii poate obtine pasaportul romanesc? Putem calatori impreuna in M Britanie si ce documente sunt necesare.Multumesc !!
Pentru a obtine pasaport romanesc trebuie ca mai intai sa fie cetatean roman. Dar asta nu merge asa de repede ci doar dupa 5 ani de stat in Romania.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casàtorie cu un cetàtean din maroc ali81585 ali81585 Bunà seara, Mà numesc Alina si am 29 anni. Locuiesc in Italia,de aproape 10 ani si de 9 ani sunt impreaunà cu un marocan. Noi am vrea ... (vezi toată discuția)
Cetatenie - casatorie cu cetatean marocan mihai_adrian mihai_adrian Buna ziua. Sora mea se afla momentan in Italia. Ea vrea sa se casatoreasca cu un marocan (aflat si el in Italia) in Romania. Intrebarea este: daca vin in ... (vezi toată discuția)
Obtinere acte cetatean strain catalindumitrele catalindumitrele buna seara sora sotiei mele s-a casatorit cu un cetatean din Maroc. Ei locuiesc in Italia. Ar dori sa obtina acte pentru sotul ei de Romania. Ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)