avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1236 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Sotia gravida
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Sotia gravida

Sotia urmeaza sa nasca, in italia eu muncesc la " negru" nu am contrat, actele is in ordine.si la mn si la ea, figuram ca ne mentine " mama" pe an are venit de 50-60mii pe an..statu mie o sa imi dea ceva bani? Pot cere? Daca nu am contract? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:27, 24 Mai 2017
In Romania nu beneficiati de niciun ajutor din partea statului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua Carla beatrice Carla beatrice Am o fetita de 14 luni pe care am nascuto in italia ,anul trecut in decembrie am fost acasa pt actele romanesti si am depus dosaru pt alocatia de 200 ron ,avea ... (vezi toată discuția)
Este vorba de un dosar de divort daniel_1981 daniel_1981 in 2008 am plecat in italia in 2010 am luat si copilul cu noi in august 2011 pe fondul unor neintelegeri am luat copilul pe baza de procura si am venit in ... (vezi toată discuția)
Ma poate ajuta și pe mine cineva...am 3 popriri pe salariu.eu ... George6891 George6891 Ma poate ajuta și pe mine cineva...Am 3 popriri pe salariu.Eu lucrez în Italia dar cu contract romanesc..adică salariu în România este de 3150 lei ... (vezi toată discuția)