avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 300 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... salariile functionarilor la latitudinea primarului
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

salariile functionarilor la latitudinea primarului

Se zvoneste ca salariile vor fi acordate in administratiile locale de catre primari. Stie cineva pe ce criterii? De parca finctia publica e mai nou ocupata pe principiul cum ii place primarului de functionar. Mai mare aberatie ca asta nu s-a intalnit. Vor pleca functionarii singuri din administratie. Lasa la mana primarilor cariera functionarului public. Si dupa 4 ani cand pleaca primarul in functie vine altul care o sa-i ofere salariatului un alt salariu pe criterii numai de el stiute si tot asa. Se vede treaba ca lumea s-a intors cu susul in jos.
Cel mai recent răspuns: 66ani , utilizator 19:21, 24 Mai 2017
Asa cum am mai spus, aveti mare dreptate. Urmaresc cu mult interes subiectul, tocmai pentru ca am avut de suferit, chiar daca pina acum legislatia era totusi clara, insa in cazul meu nu s-a respectat! Ce va fi de acum incolo, incepind cu aceasta lege, nedreptati si inechitati si mai mari! Pacat pentru bietii functionari publici, si mai ales pentru cei care nu au abandonat pina acum, functionari de la care se cer atitea...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce politistul detasat si nu functionarul public? iolanda35 iolanda35 In tara s-a primit o radiograma prin care era interzis primarilor sa restructureze politistii detasati.Este legal acest lucru,tinand cont de faptul ca ... (vezi toată discuția)
Promovarea functionarului public, un drept sau o posibilitate? consilierprimarie consilierprimarie Este un drept promovarea functionarilor public sau doar o posibilitate Art. 63 din Legea 188/1999 nu exceleaza prin rigoare. Nu intamplator Guvernul nu prea ... (vezi toată discuția)
Restructurare personal primarie!!!!!!!!! mondena_2005 mondena_2005 Sunt consilier local si in baza legii trebuie sa punem in discutie organigrama si statul de functii a primariei urmand sa aprobam sau nu proiectul de hotarare ... (vezi toată discuția)