avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensionare pentru limita de virsta reconstituirea ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensionare pentru limita de virsta reconstituirea cartii de munca in vederea alcatuirii dosar de pensionare

Doresc reconstituirea cartii de munca in vederea alcatuirii dosar de pensionare.
Am 63 de ani si 5 luni si sint femeie, si am lucrat in Romania in perioada comunista intre 1979 la 1989 si dupa aceea pina in 1991, 30 iunie. Am diploma de inginer de la Institutul Politechnic Bucuresti pentru studiu 5 ani la zi intre 1973 si 1978 cind am absolvit cu lucrare de diploma.
In prezent locuiesc in afara tarii si nu am posibilitatea sa caut in arhive
Doresc sfaturi si pe cineva sa ma reprezinte in cautarea in arhive.
Am lucrat la Centrul de Calcul al Ministerului Industriei Lemnului si materialelor de constructie de linga Gara de Nord in Bucuresti si la Centrul de Calcul al Institutului de Mecanica Fina de linga Obor. De asemenea doua luni la Braila la Combinatul de Hirtie

Alte discuții în legătură

Cum pot obtine o adeverinta cu sporuri daca angajatorul nu mai exista? LadyZelda LadyZelda Buna ziua! Daca unei persoane nu i s-a operat in Cartea de Munca corespunzator activitati prestate se mai pot recupera respectivele sporuri (conditii grele de ... (vezi toată discuția)
Conditii grele de munca? va rog sa ma ajutati cu un raspuns.am lucrat la siderma sa bucuresti ... Gaby47 Gaby47 Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.Am lucrat la Siderma SA Bucuresti ca primitor distribuitor la depozitul de produse finite , aceasta fiind o fabrica din ... (vezi toată discuția)
Adeverinta sporuri dosar pensionare crisan_ms crisan_ms Buna ziua! In perioada 1988-1996 am fost angajat la SIDERCA S.A. Călărași. Perioada lucrată este mentionată în Carnetul de Muncă ca fiind încadrată ... (vezi toată discuția)