MIHAI GRIGORE 
	    	Avocat

MIHAI GRIGORE 
	    	Avocat	    

Vasile Alexandru 
	    	Avocat

Vasile Alexandru 
	    	Avocat	    

adagalos 
	    	Utilizator

adagalos 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 noiklosa	                   

Buna ziua,
In cazul in care Primaria unei localitati raspunde la o petitie, spunand ca nu (mai) are terenuri disponibile pentru retrocedare in echivalent cf ... (vezi toată discuția)
	                    noiklosa	                   

Buna ziua,
In cazul in care Primaria unei localitati raspunde la o petitie, spunand ca nu (mai) are terenuri disponibile pentru retrocedare in echivalent cf ... (vezi toată discuția)

CT12VVV	                   

Buna ziua in primul rand ! Sunt posesorul unui dosar de retrocedare pe legea 10, mai precis o casa demolata a bunicilor , plus terenul aferent imobilului de ... (vezi toată discuția)
	                    CT12VVV	                   

Buna ziua in primul rand ! Sunt posesorul unui dosar de retrocedare pe legea 10, mai precis o casa demolata a bunicilor , plus terenul aferent imobilului de ... (vezi toată discuția)

iszlaio	                   

Am urmatoarea problema cu care as dori sa ma adresez dvs.
Bunicii mei au avut o cladire si terenul aferent nationalizat. La ora actuala functioneaza acolo ... (vezi toată discuția)
	                    iszlaio	                   

Am urmatoarea problema cu care as dori sa ma adresez dvs.
Bunicii mei au avut o cladire si terenul aferent nationalizat. La ora actuala functioneaza acolo ... (vezi toată discuția)