avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Radiere PFA deja suspendat
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Radiere PFA deja suspendat

Buna ziua!
Am un PFA suspendat din 2014(pana in octombrie 2017) la Oradea. Intre timp mi- am schimbat domiciliul in Bucuresti si doresc radierea acestuia pana imi expira suspendarea ca sa nu ma trezesc cu nu stiu ce obligatii si sau amenzi de la ANAF. Precizez ca functionarii Fiscului din Oradea mi- au spus ca nu mai trebuie sa depun anual nici o declaratie(in acest sens am facut o cerere). Va rog respectuos sa-mi spuneti care sunt pasii de urmat pentru radierea PFA- ului prin posta si daca e nevoie de cazier fiscal la dosar. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Petruta33 , utilizator 12:18, 3 Noiembrie 2018
Se poate radia pfa suspendat ?
Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa suspendat si activitate nereluata dupa suspendare mprv mprv Buna ziua, Am infiintat un PFA in 2008 la dorinta angajatorului, astfel toti \"angajatii\" au devenit PFA si colaboratori ai firmei. In 2011 s-a revenit la ... (vezi toată discuția)
Recuperarea sumelor platite in plus la anaf gasparmartin30 gasparmartin30 Am avut un PFA pe consiliere manageriala pana in anul 2014,in luna octombrie l-am rezilat , La infiintarea PFA-ului in februarie 2014 am declarat un venit ... (vezi toată discuția)
Radiere pfa ContSters488364 ContSters488364 Buna ziua. Va rog sa imi spuneti ce pasi am de urmat pentru a radia un PFA. Precizez ca l-am infiintat in 2015 ,dar nu am avut nici un fel de activitate ... (vezi toată discuția)