avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... conflict de interese
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

conflict de interese

Buna ziua,as dori sa-mi spuneti daca exista vreun conflict de interese in urmatoarea situatie:intr-o primarie primarul este cumnat cu secretarul,(sotiile acestora fiind surori).Daca s-ar putea un raspuns cu trimitere concreta la prevederi legale atat din legea penala cat si din legile civile,daca este cazul.Multumesc.

Alte discuții în legătură

Conflict de interese soniaiulia soniaiulia Buna seara. Poate obtine un post de secretar-contabil prin concurs cumnatul directorului de scoala? Intervine conflictul de interese in aceasta situatie? Daca ... (vezi toată discuția)
Conflict de interese?!!!! mihaigim mihaigim Buna ziua! Va rog frumos daca ati putea sa-mi spuneti si mie daca in urmatorul exemplu(care este chiar adevarat) exista sau nu conflict de interese, si anume: ... (vezi toată discuția)
Proprietati legale sau nu , vanzare legala sau nu , ctn.mariana ctn.mariana Buna ziua, Am o mare problema legata de mostenirea mamei mele daca pot sa o numesc mostenire . Mama mea a avut inca 4 frati, dintre care numai ea si o ... (vezi toată discuția)