avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... EXCURSIE IN SPANIA
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

EXCURSIE IN SPANIA


Buna seara ! Eu si fiica mea in varsta de 16 ani vrem sa plecam cu avionul intr-o excursie in Spania intrebarea mea este : ce acte are nevoaie fiica mea pentru a parasi tara impreuna cu mine ( tatal ramine in Romania) .
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:12, 25 Mai 2017
Nu ați specificat dacă sunteți căsătoriți, în divorț ori cu sentița definitivă a divorțului, deoarece există un răspuns pentru fiecare situație.
Pentru operativitate, apelați numărul de telefon 021.9590, ce functioneaza non-stop la nivelul Inspectoratului General, unde relatați situația d-voastră pentru a primi un răspuns oficial.
Detalii:[ link extern ] ...
Buletinele, acordul tatalui, biletele de avion, dupa caz certify de nastere, casatorie, sentinta si bani pentru distractie.
Imi cer scuze sunt casatorita deci care ar fi actele care trebuie prezentate la plecare ?
Multumesc mult!
declaratia acord a tatalui daca in fata notarului, biletele de avion si buletinele sau pasapoartele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calatorie in strainatate imediat dupa casatorie malina1987 malina1987 Buna ziua, Luna viitoare ma voi casatori si la 2 zile distanta vreau sa plec in Turcia. Am fost zilele astea la Pasapoarte care mi au spus ca indicat ar fi ca ... (vezi toată discuția)
Acces in spania nenea toto nenea toto BUNA SEARA Am 15 ani .Tata lucreaza in Spania .Pentru sarbatori a cumparat bilet de avion numai pentu mine, pentru mama nu.Mama este de acord sa plec Pentru ... (vezi toată discuția)