avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1100 soluții astăzi
LIVE, ACUM (319 PARTICIPANȚI) Formarea angajaților și responsabilitățile SSM ale angajatorului: Cum să te conformezi efectiv și să eviți sancțiunile ITM
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... CAine pe scaunul din fata
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

CAine pe scaunul din fata

Buna, nu stiu in ce sectiune sa postez subiectul asta, asa ca am ales discutii libere, stie careva daca intr-un microbus de marfa cu 3 locuri in fata , pot sa tin cainele in centura speciala pentru el pe scaunul din fata? Tarile care tranzitez sunt :Ungaria , Austria si Germania #-o
Ultima modificare: Miercuri, 24 Mai 2017
alexpaul13, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna seara! as dori sa ma ajutați cu un sfat de specialitate ... nelugigi nelugigi Buna seara! As dori sa ma ajutați cu un sfat de specialitate intr-o problema cu furnizorul Orange. In perioada 19.08.-03.09.2022 am fost plecat in ... (vezi toată discuția)
Transport copii sub 12 ani - masina cu doua locuri ANDA CRETU ANDA CRETU Buna ziua. Exista alte prevederi privind transportul copiilor sub 12 ani pe scaunul din fata , altele decat cele prevazute la art.97 din Regulamentul de ... (vezi toată discuția)
Amenda vigneta ungaria, austria, romania. buna ziua, am o speta ... Catalin T Catalin T Amenda Vigneta Ungaria, Austria, Romania. Buna ziua, Am o speta putin mai diferita si nu stiu cum sa o gestionez: In noimebrie 2024 am condus o masina ... (vezi toată discuția)