avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale stie cineva un site unde ma pot abona pentru a ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

stie cineva un site unde ma pot abona pentru a consulta date despre firme?

am o problema, nu stiu unde sa gasesc un site care sa-mi permita sa scot date despre firme, gen certificat constatator emis de Registrul Comertului. am incercat pe site-ul ONRC, dar nu ma descurc. imi dau doar putine date.
stiu ca exista ceva de genul asta, platesti o suma si primesti toate datele.
daca stie cineva, astept raspuns.
legalpro a scris:
nu stiu unde sa gasesc un site care sa-mi permita sa scot date despre firme, gen certificat constatator emis de Registrul Comertului. am incercat pe site-ul ONRC, dar nu ma descurc. imi dau doar putine date. daca stie cineva, astept raspuns.

Buna ziua,
Umblati la "cutiuta cu minuni"
(informatiile de acest gen fac parte din "experienta profesionala").
Vizitati va rog:
[ link extern ]
[ link extern ]

Cu stima,
Profesionist in Insolventa Eugen Marcov
Se cuvine o mentiune importanta: ReCom este evidenta oficiala a Registrului Comertului, asa ca intotdeauna va oferi o certitudine in plus in ce priveste acuratetea informatiilor. Nici nu trebuie sa subliniez faptul ca celelalte servicii copiaza de aici :)
Pentru Andreea :
Eu am scris ceva gresit? Cum adica invers?Exact acelasi lucru l-am scris si eu cu alimentarea sumei initiale care se diminueaza cu costul informatiilor solicitate .
Pentru legalpro.
Dai cautare Recom online si acolo ai toate informatiile . Vei incheia un contract cu ei.
Bafta!
Multumesc frumos pentru informatii, am decis sa apelez la recom.online. Ca sa fiu mai sigura, am sunat la ei si m-au lamurit. Intradevar, se plateste minim 300 lei si din ei se scad cererile pe care fac.
In privinta, "vrajitorului", imi pare rau, dar sunt in urma cu informatiile. Am verificat cu propria mea firma, iar ei "nu stiau" ca eu mi-am schimbat sediul de 2 luni.
cazacioc a scris:
Pentru Andreea :
Eu am scris ceva gresit? Cum adica invers?Exact acelasi lucru l-am scris si eu cu alimentarea sumei initiale care se diminueaza cu costul informatiilor solicitate .

Se poate sa fi inteles eu gresit, anume ca iti alegi o suma si apoi, de cate ori scade, esti facturat in asa fel incat tot timpul sa ai suma aleasa intitial in "cont". De aceea am mentionat cele de mai sus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De unde pot afla datele unor asociati de firme? Costica33 Costica33 Am citeva nume la care as dori sa stiu ce fel de afaceri fac, ma duc la ONRC si pot afla inteleg, cit costa? Mai sunt si alte variante? Pe Google am cautat ... (vezi toată discuția)
Arhivare camelia_24mai camelia_24mai as vrea sa infiintez o intreprindere individuala cu obiect de activitate arhivare documente, trebuie sa indeplinesc anumite conditii? am lucrat la stat dar ... (vezi toată discuția)
Registrul comertului dorinv dorinv un executor mi-a cerut sa ii aduc o "oglinda" a debitorului de la Registrul Comertului. Cu informatii complete. Ce formular trebuie completat si cat ... (vezi toată discuția)