avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1123 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca

Buna seara as dori ca cineva care cunoaste legislatia din Germania sa-mi spuna daca fiul meu in varsta de 16 ani poate lucra pe perioada de vara cu contract in Germania,cat este in vacanta!Multumesc anticipat!!1
Ultima modificare: Joi, 25 Mai 2017
roxana g23, utilizator

Alte discuții în legătură

Munca in strainatate roxana g23 roxana g23 Buna ziua poate cineva sa-mi spuna daca fiul meu in varsta de 16 ani pote lucra cu contract de munca in Germania pe perioada vacantei de vara!?Multumesc ... (vezi toată discuția)
Informatii cu privire la angajarea unui minor angela33 angela33 Buna sera, fiul meu de 17 ani isi doreste sa lucreze in aceasta vara si si-a gasit ca si barman intrun bar. Este primul lui servici deci fara experienta. La ... (vezi toată discuția)
Stabilirea domiciliului minorului, în străinătate User2017 User2017 Buna seara! Din august 2017 locuiesc împreună cu băiatul meu, acum în vârstă de 8 ani, în Germania. In iulie, anul acesta, ii expira pașaportul si ... (vezi toată discuția)