avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Programare Preschimbare permis auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Programare Preschimbare permis auto

Buna ziua,

Am o problema legata de programarea pentru preschimbarea permisului auto. Mi-a expirat permisul pe data de 21 mai 2017, iar pe data de 8 mai cand am incercat sa-mi fac programarea pentru preschimbarea acestuia am descoperit cu stupoare ca prima data cand pot merge sa-l schimb este 14 iunie 2017, ceea ce inseamna 3 saptamani fara condus. Intrebarea mea este: se poate face ceva in aceasta privinta? presupun ca nu se pune vorba de a circula, dar exista vreo dovada, ceva?


Va multumesc,

S.R.
Cel mai recent răspuns: vasile2013 , utilizator 22:11, 4 Iunie 2017
[ link extern ] /

Conducerea cu permisul expirat este contraventie. Dreptul de a conduce continua sa existe chiar daca valabilitatea administrativa a permisului a expirat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis auto expirat baciumihai baciumihai buna ziua ,am permisul expirat din data de 22 03 2017 am facut toate actele necesare pentru preschimbarea permisului mam dus pe 22 03 2017 sa il prescimb dar ... (vezi toată discuția)
Permis auto expirat Livingston Livingston Buna ziua ! Am o problema : permisul auto imi expira in 2 zile. Am facut o programare online pentru data de 22 Iunie, prima zi liberă la programări. ... (vezi toată discuția)
Preschimbare permis romanesc ANESCU MARIA ANESCU MARIA In data de 06 iunie 2018 imi expira permisul de conducere. In 30 mai 2018 am facut programarea pentru preschimbare permis auto si am fost programat pentru 25 ... (vezi toată discuția)