avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 255 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua - ccc2 dupa ccc1
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua - ccc2 dupa ccc1

Buna ziua!Sunt in ccc1 si sunt insarcinata.Pe 6 iulie copilul implineste 2 ani si eu pe 24 septembrie nasc.Cum trebuie sa procedez ca sa beneficiez de ccc2?Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:07, 8 Iunie 2017
Pentru CCC1 aveti c.i.m. suspendat?
Da
In acest caz, la terminarea CCC1 faceti cerere de reluare a activitatii , dupa care anuntati angajatorul ca sunteti insarcinata si apoi puteti intra in concediu de maternitate - prenatal - pentru cel de-al doilea copil.
Multumesc
Inca o nelamurire mai am:Tatal este obligatoriu sa-si ia el ultima luna de concediu?El are abia 2 luni de cabd lucreaza cu acte!Multumesc

Alte discuții în legătură

Din ccc1 in cc2 daria7 daria7 Buna ziua, am inteles cam cum sta situatia in care nasterea unui bebe 2 se intampla in timpul ccc1, insa am niste nelamuriri in cazul meu care este putin ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie copil andreea_davy andreea_davy Buna ziua,ma aflu in concediu crestere copil, in3 decembrie acesta făcând 2ani, si sunt însărcinată ,data probabilă a nasterii 17.04.2018. Ma pot ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Valentina mario Valentina mario Buna ziua , am o intrebare...cum se procedeaza cu ultima luna din crestere copil, tatal trebuie sa intre el in concediu de maternitate...cum se procedeaza ... (vezi toată discuția)