avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1170 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... alocatie de stat pentru copii restanta
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

alocatie de stat pentru copii restanta

Va rog sa-mi spuneti si mie, ce trebui sa fac sa intru in posesia alocatiilor restante pentru pentru copil . Am schimbat domiciliul si nu am mai ridicat alocatia de peste un an, o mai pot recupera sau sa pierdut? Este vorba de municipiul Bucuresti. Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 24 Septembrie 2009
George 46, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:55, 24 Septembrie 2009
As avea rugamintea ca dvs.sa incercati sa dealiati cele solicitate.
Multumesc
Contactati autoritatea care dispune eliberarea alocatiei,comunicati schimbarea domiciliului.alocatia in caz de neridicare se pastreaza la unitatea de posta o perioda legal prevazuta dupa care se returneaza expeditorului.
In conditiile in care nu au aparut prevederi/hotarari ale instantei ,care sa prevada neacordarea dreptului de alocatie,autoritatea in drept ,urmeaza sa va restituie retroactiv intreaga suma neridicata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocaţia pentru susţinerea familiei cransim cransim Buna ziua. Am un copil in varsta de 6 ani, pe care il cresc singura. De la nasterea sa si pana la varsta de 1.5 ani am beneficiat de alocaţia pentru ... (vezi toată discuția)
Alocatie blocata StanMihai StanMihai Buna ziua! Ma numesc Stan Andrei Mihai,elev in clasa a X-a,si vreau cateva sfaturi pentru urmatoarea problema: De ceva timp(mai mult sau mai putin de un an) ... (vezi toată discuția)
Nelamurire cu legile din austria unlupalb unlupalb Buna ziua , am mare nevoie de o lamurire intr-o problema si multumesc anticipat pentru fiecare raspuns pe care-l voi primi . De doi ani lucrez legal in ... (vezi toată discuția)