avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... custodia copilului si drepturile parintilor asupra lui
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

custodia copilului si drepturile parintilor asupra lui

Bună seara! Mă numesc Vali sunt din judetul neamţ şi am avut o relaţie de 2 ani cu o fata din judetul teleorman. 1 an a stat la mine în concubinaj şi a rămas gravidă în 3 luni. Ea a mers acasă şi mia zis săi plătesc acea zisă "pensie alimentara" a două zi să răzgândit spunându-mi să mii plătesc pensia, ca asupra acelui copil nu voi avea nici un drept. Dacă eu îmi doresc să îl văd şi să îi cumpăr câte ceva, cum aş putea să fac? Am vreun drept a suprea lui? Şi să îl iau în custodia mea, având în vedere că am condiţii foarte bune fata de ea atât materiale cât şi financiare?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 11:49, 27 Mai 2017
Va trebui sa va judecati.nLa instanta se va stabili in caz de neintelegeri.
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Mai 2017
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Intai trebuie sa recunoasteti acest copil si apoi in instanta sa obtineti un program de vizita. Custodia va fi comuna, iar locuinta va fi cel ai probabil la mama caci copilul este foarte mic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copil rezultat din concubinaj idivaly idivaly Bună seara, mă numesc vali, miam făcut o relaţie şi aveam de gând sa mă căsătoresc, dar datorită neînţelegerilor dintre noi am tot amânat ... (vezi toată discuția)
Stabilire in strainatate a copilului minor adam_melissa1987 adam_melissa1987 buna seara,am o rugaminte eu am domiciliu fetei de 5 ani la mine acasa in Romania ,la parintii mei .Tata fetei este plecat la munca in Italia noi am stat in ... (vezi toată discuția)
Buna . am un copil de 5 luni și nu sunt căsătorită cu tatăl ... Andrap98 Andrap98 Buna . Am un copil de 5 luni și nu sunt căsătorită cu tatăl copilului . Când am aflat ca sunt gravida am zis nu ne face acest lucru sa ne căsătorim și ... (vezi toată discuția)