avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... interogatoriul paratului
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

interogatoriul paratului

buna ziua, sunt intr-un proces civil in calitate de reclamant iar in cererea de chemare in judecata am cerut si proba cu interogatoriu pentru parat dar fara a anexa intrebarile interogatoriului, la prima sedinta de judecata avocatul paratului a cerut proba cu interogatoriu reclamantului (adica eu ) si sa admis, la randul meu am cerut presedintelui aceasi proba si anume proba cu interogatoriu, raspunsul pe care l-am primit de la presedinte a fost ca nu se poate ci numai dupa ce depun la dosar si intrebarile pentru interogatoriu se poate admite acesta proba de catre presedinte, deci sa depun la dosar intrebarile si la a doua sedinta se va cere acest lucru pentru a treia sedinta, de catre presedinte. Tin sa mentionez ca eu sunt chemat la interogatoriu desi avocatul paratilor din ce am vazut eu la dosar nu a depus aceste intrebari inaintea primei sedinte si le-a fost acceptat proba interogatoriului pentru a doua sedinta. In dosar am gasit ceva plicuri mai groase sigilate este posibil ca intrebarile sa fie acolo ? pentru ca eu daca trimit intrebarile de acum nu va mai fi o surprisa pentru parat. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 12:34, 29 Mai 2017
Trebuia sa comunicati in scris, in prealabil intrebarile doar daca era vorba despre stat si celelalte persoane juridice de drept public precum si persoanele juridice de drept privat.[Art.355(1)NCPC]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interogatoriu diferit pentru parat si reclamant ili47 ili47 Buna ,prietena mea este reclamanta intrun proces. Judecatorul a dispus ca reclamanta sa depuna in termen de 10 zile intrebarile catre parat, iar intrebarile ... (vezi toată discuția)
Administrarea interogatoriului suciu_diana suciu_diana Buna ziua, doar reclamantul poate sa administreze proba interogatoriului? Daca si partea parata a solicitat si a primit dreptul de a pune intrebari prin ... (vezi toată discuția)
Solicitare interogatoriu parat radu16 radu16 buna seara ,,,cum trebuie sa solicit instantei ,chemarea la interogatoriu ,pentru un parat ? inmanez judecatorului solicitarea scrisa pentru ... (vezi toată discuția)