avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Contract onorific avocat - primarie !?
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Contract onorific avocat - primarie !?

Un avocat a incheiat un contract onorific cu o primarie insa in proces depune diverse sume de bani cum ca ar fi achitate de primarie.
Intrebari
1. Este valabil un asemenea contract cu o institutie a statului ?
2. Chitantele depuse in instanta pot fi considerate falsuri si uz de fals ?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 14:57, 29 Mai 2017
Un astfel de contract poate fi valabil daca, sunt intrunite si celelalte elemente ptr.validitatea unui act juridic.2.Ptr.a vorbi de fals sau sau uz de fals trebuie sa fie intrunite toate elementele constitutive ale acestor infractiuni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Folosirea unei carti de identitate fara stirea posesorului. sermi sermi Cat de grava este fapta unei persoane care a utilizat mai multe carti de identitate ale unor clienti, fara stirea acestora, incheind contracte de ... (vezi toată discuția)
Termen de prescriere fals, uz de fals si abuz in serviciu Rmilitaru Rmilitaru Am dat in judecata primaria si beneficiarul, cerand constatarea nelegalitatii unei autorizatii de construire, emise in 2006; la proces, in martie 2008, ... (vezi toată discuția)
Art, 297 ncp, etc, ori dna? ori tribunal? nicu_lucan nicu_lucan In primul rand, cu stima tuturor, expun pe cat posibil mai simplu. Am, pentru ca sunt un tip foarte avut, 2 dosare executare silita; 1 -O fosta banca din ... (vezi toată discuția)