avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1268 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa de mediu platita dar nu la prima inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa de mediu platita dar nu la prima inmatriculare

Buna seara,

O persoana a cumparat o masina in anul 2016 pentru care a platit taxa de mediu. Masina nu este la prima inmatriculare in Romania.

Poate acea persoana sa isi recupereze taxa de mediu platita?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto pana la 15 martie Cornel73 Cornel73 Buna seara! Doresc sa cumpar o masina second hand care este inmatriculata in Romania anul trecut ( fara plata taxei de mediu, fiind scutita prin hotarare ... (vezi toată discuția)
Exista taxa de mediu in 2005 ContSters42601 ContSters42601 Buna seara! Un amic a cumparat o masina adusa din germania si inmatriculata in tara in jud.Timis in martie 2005. Intre el si titularul din cartea de ... (vezi toată discuția)
Taxa poluare GOX GOX Buna seara ! Am cumparat recent o masina din 2003 , inmatriculata in Romania in anul 2010 . Individul de la care am cumparat-o nu mi-a spus ca si-a ... (vezi toată discuția)