avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1268 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Inscriere masina!
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Inscriere masina!

Buna ziua!
Am si eu o intrebare,daca pe o singura persoana apar doua masini,imi va creste impozitul si asigurarea la vreuna dintre ele?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:08, 30 Mai 2017
Nu se majoreaza obligatiile catre stat
Valaorea asigurarii este conditionata de grila asiguratorului unde intelegeti sa incheiati polita de asigurare auto

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina codrutalia codrutalia Buna am o intrebare puteti sami spuneti sa stiu cum sa procedez. Vreau sai cumpar o masina pt copil are 22 ani si are de 6 luni permisu. Daca ii cumpar o ... (vezi toată discuția)
Dauna rca pentru un accident rutier. bylexus bylexus Buna tuturor :) Sunt din Oradea si in data de 16.06.2010 am fost implicat intr-un accident rutier unde am fost parte vatamata.Am fost lovit din spate, in ... (vezi toată discuția)
Masina mostenita olympya olympya buna ziua. v-as ruga sa ma ajutati in ceea ce priveste o problema legata de o mostenire de masina. am mostenit o masina prin succesiune si problema este ca ... (vezi toată discuția)