salutare la toata lumea am si eu mai multe nelamuriri si va rog daca putezi sa ma elucidatzi si pe mine:sa incepem cu inceputul(bunicul meu a murit in 1997 traieste doar bunica nu s-a facut o succesiune a bunurilor suntem 3 fratzi.acum bunica ar vrea sa ma mut eu la ea si sa-mi dea mie casa si terenul aferent.cum este ,mai bine printr-un act de donatzie dar din cate stiu eu acesta este atacabil in instatza sau poate sa-mi vanda mie casa si terenul prin contract de v-c chiar daca nu s-a facut sucesiunea?, in sperantza ca sa pot intabula pe mine deoarece nu doresc sa investesc in casa si ulterior sa ma judec cu fratzii....va multumesc anticipat
dupa dezbaterea succesiunii dupa bunicul dvs ., pt partea succesorala ce-i revine bunica dvs ar putea incheia cu dvs un contract de intretinere .
oricum dansa nu va poate face acte pe tot imobilul in cauza, dansa nefiind unic proprietar .
Mosteniri
Invasion
salutare am si eu o problema casa in care stau este pe numele bunicului meu adica tata lu tata , tatal meu a decedat acum 2 ani si ei acuma vor sa ma dea afara ... (vezi toată discuția)