avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pe cât timp e suspendat permisul?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pe cât timp e suspendat permisul?

Am avut un accident ani trecut in 28iunie cu o alcoolemie de 1,45 in sânge.o fost prima abatere.am rupt un stâlp de curent dar l-am plătit.la tribunal mi-o dat un an cu suspendare și 2ani de supraveghere și in astea 2 ani sa fac 60 zile de minca in folosul comunități.de permis nu zice nimica.ce mi se întâmpla cu permisul după cât timp îl primesc?multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: vasile2013 , utilizator 21:38, 4 Iunie 2017
Permisul se anuleaza in cazul infractiunii de conducere sub influenta bauturilor alcoolice. Este important ce obligatii a mai stabilit instanta in hotararea de condamnare si pe parcursul termenului de supraveghere.

In functie de aceste aspecte va puteti prezenta pentru sustinerea examenului pentru permis de conducere in termen de 1 an de la momentul ramanerii definitive a hotararii judecatoresti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare permis de conducere Lucica15 Lucica15 In data de 28.09. Sotul meu a fost sub influenta bauturilor alcoolice si a lovit usor intr.un stalp de iluminat,fara victime sau alte daune...a venit politia, ... (vezi toată discuția)
Baut la volan irodbogdan irodbogdan Am facut o prostie ....m am urcat baut la volan mai exact 0,78 alcool in aerul expirat iar la sange astept rezultatele ....banuiesc ca o sa fie de 1,5 alcool ... (vezi toată discuția)
Conducerea sub influenta alcoolului cu o alcoolemie de peste 0.8 hotzu hotzu Buna ziua! Am facut o prostie cat mine de mare pe data de 05.03.2014 #-o. Am condus sub influenta alcoolului. Mentionez ca in aparatul etilotest mi-a iesit ... (vezi toată discuția)