avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto.
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto.

Bună ziua.Am inscris trei masini Pe o societate comerciala . Ulterior le-am vandut unei persoane fizice (adica mie).Taxele auto au fost platite in anii 2008,2011,2012.As dori sa aflu daca pot sa recuperez taxa si care ar fi procedurile.Vă multumesc
Cel mai recent răspuns: marinalexan1970 , utilizator 20:15, 2 Iunie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto lilianacin lilianacin Buna seara In anul 2011 am cumparat o masina la mana a doua care nu era inscrisa in circulatie , masina fiind adusa din Germania. Am inscris-o platind , ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto Gabion Gabion Buna ziua, Doresc sa aflu daca imi pot recupera taxa auto platita (deasemeni as dori sa stiu daca pot gasi un avocat in Craiova care se poate ocupa de caz) in ... (vezi toată discuția)
Timbru de mediu catalin2014 catalin2014 Buna ziua, Tocmai mi-am incheiat leasing-ul (persoana fizica) la un autoturism marca kia cee\'d inmatriculat pentru prima data in Romania pe data de ... (vezi toată discuția)