avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1272 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Scutiri la PFA persoana cu dizabilitati
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Scutiri la PFA persoana cu dizabilitati

Buna ziua!
In prezent sunt angajat in Bucuresti dar ma tenteaza gandul sa ma intorc in judetul natal si sa incerc sa imi deschid pfa in domeniul amenajari interioare si instalatii de incalzire si alimentare cu apa. Fiind persoana cu dizabilitati, am inteles ca beneficiez de scutirea pe impozitul pe venit. Imi puteti spune in mare ce taxe trebuie sa platesc si in ce conditii in cazul deschiderii unui PFA sau II ?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Deschidere pfa pentru lucru in italia Cristian09 Cristian09 Lucrez in Italia in domeniul amenajarilor interioare in Roma si doresc sa deschid o persoana fizica autorizata de lucru in Romania deoarece taxele in Italia ... (vezi toată discuția)
Impozitul pe venit si contributii la pfa norma de venit in domeniul it Liana_Maries Liana_Maries Buna, Pentru inregistrarea unui PFA norma de venit in domeniului IT, as avea urmatoarele nelamuriri: 1. Este scutit sau nu de impozitul pe venit? 2. ... (vezi toată discuția)
Debransare radet Niculescugh Niculescugh Va rog sa-mi spuneti si mie daca o persoana poate sa se debranseze de la furnizorul Radet, ce trebuie sa faca? Am inteles ca daca pe o scara de bloc nu este ... (vezi toată discuția)