avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Distanta siloz
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Distanta siloz

Buna ziua !
Avand o ferma in vecinitate, ma intereseaza la ce distanta se pot face silozuri de iarba verde si de porumb, fiind un miros ingrozitor si un zgomot de la tractoare si utilaje, ferma fiind la 40 metrii.

Alte discuții în legătură

Ferma in interiorul localitatii dana_d36 dana_d36 Buna seara, Sunt intr-o situatie oarecum disperata, de aceea va cer ajutorul: Un vecin al mamei mele functioneaza cu o ferma de animale ,in mijlocul ... (vezi toată discuția)
Construire siloz in mijlocul satului veronica1982 veronica1982 Locuiesc intr - o localitate constanteana, si am nesansa ca langa mine sa aiba teren intravilan un agricultor . La inceputul anului a inceput sa rasara o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! locuiesc in sibiu si am o problema cu vecinii din ... intrebarejuridica.r intrebarejuridica.r Buna ziua! Locuiesc in Sibiu si am o problema cu vecinii din blocul vecin. Apartamentul in care locuiesc se afla la parter si pozitionat cu vedere catre zona ... (vezi toată discuția)