Sunt intr-o situatie oarecum disperata, de aceea va cer ajutorul: Un vecin al mamei mele functioneaza cu o ferma de animale ,in mijlocul localitatii , de 25 ani, fara sa respecte cele mai elementare masuri de igiena. Tone de balegar troneaza saptamani intregi , chiar luni, in bataia soarelui, mirosul insuportabil te sufoca, muste , sobolani peste tot., iar distanta pana la casa mamei mele nu-i mai mare de 10 metri. Resturi ale animalelor sacrificate stau de asemenea pe balegar, la vedere .
Mai mult , tot parcul de tractoare , combine si utilaje agricole sunt depozitate si reparate in fata casei nostre, acestea creaza un zgomot infernal.
Din cauza apei potabile infestate ( valorile nitratilor determinate prin analiza apei potabile au fost de 10 ori mai mari decat valorile normale ), mama mea a contactat o infectie a colonului, infectie cu care se lupta de mai mult timp.
Va spun ca nu exagerez cu nimic, situatia este disperata , mama mea are 72 de ani , locuieste singura , are mai multe afectiuni , si are nevoie de liniste si de aer curat. Vecinul si proprietarul fermei si-a zis :"cat o sa mai traiasca si maica-ta? E batrana! Si, cumpar eu aici, ca oricum nu ai cui sa vinzi, cine-ti cumpara tie aici?" REVOLTATOR!
Va rog din suflet sa ma jutati si sa ma ingrumati caror institutii sa sa adresez. Inteleg ca asta-i afacerea lui, dar sa o faca in afara localitatii , unde nu derajeaza pe nimeni Am facut nenumarate petitii la Primarie si Protectia mediului , dar se pare ca, din pacate, in ziua de astazi banul cumpara orice si pe oricine .
ce răspuns ați primit de la primărie și protecția mediului și câte pețiții ați trimis? Răspunsul d-voastră este esențial în a constata dacă este necesar a sesiza și instituții de control a funcționarilor publici. Pentru detaliere puteți să mă contactați și pe privat.
Gratarul si cancerul (?)
nucu$
[b]Cum se face o friptura la gratar necancerigena[/b]
De ani de zile, nutritionistii avertizeaza ca orice carne fripta la gratar produce substante cancerigene, ... (vezi toată discuția)