avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1421 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Ferma in interiorul localitatii
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Ferma in interiorul localitatii

Buna seara,

Sunt intr-o situatie oarecum disperata, de aceea va cer ajutorul: Un vecin al mamei mele functioneaza cu o ferma de animale ,in mijlocul localitatii , de 25 ani, fara sa respecte cele mai elementare masuri de igiena. Tone de balegar troneaza saptamani intregi , chiar luni, in bataia soarelui, mirosul insuportabil te sufoca, muste , sobolani peste tot., iar distanta pana la casa mamei mele nu-i mai mare de 10 metri. Resturi ale animalelor sacrificate stau de asemenea pe balegar, la vedere .
Mai mult , tot parcul de tractoare , combine si utilaje agricole sunt depozitate si reparate in fata casei nostre, acestea creaza un zgomot infernal.

Din cauza apei potabile infestate ( valorile nitratilor determinate prin analiza apei potabile au fost de 10 ori mai mari decat valorile normale ), mama mea a contactat o infectie a colonului, infectie cu care se lupta de mai mult timp.

Va spun ca nu exagerez cu nimic, situatia este disperata , mama mea are 72 de ani , locuieste singura , are mai multe afectiuni , si are nevoie de liniste si de aer curat. Vecinul si proprietarul fermei si-a zis :"cat o sa mai traiasca si maica-ta? E batrana! Si, cumpar eu aici, ca oricum nu ai cui sa vinzi, cine-ti cumpara tie aici?" REVOLTATOR!

Va rog din suflet sa ma jutati si sa ma ingrumati caror institutii sa sa adresez. Inteleg ca asta-i afacerea lui, dar sa o faca in afara localitatii , unde nu derajeaza pe nimeni Am facut nenumarate petitii la Primarie si Protectia mediului , dar se pare ca, din pacate, in ziua de astazi banul cumpara orice si pe oricine .

Va multumesc pentru timpul acordat si pentru sfat

Cu stima,

DD
Cel mai recent răspuns: Daniela Gratiela , Alte profesii 01:13, 2 August 2016
ce răspuns ați primit de la primărie și protecția mediului și câte pețiții ați trimis? Răspunsul d-voastră este esențial în a constata dacă este necesar a sesiza și instituții de control a funcționarilor publici. Pentru detaliere puteți să mă contactați și pe privat.
Ultima modificare: Marți, 2 August 2016
Daniela Gratiela, Alte profesii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa ne protejam de cei care ne pericliteaza sanatatea in mod voit? moranduzza moranduzza Buna ziua! A-si dori sa stiu cum pot rezolva in vreun fel problema noastra de familie , ce dateaza de 10 ani, dar care s-a acutizat foarte mult in ultimii 2 ... (vezi toată discuția)
Eutanasierea cainilor fara stapan si dreptul la viata al acestora. Filip Alexandru Filip Alexandru In dimineata aceasta am vazut ca probabil multi dintre voi stirea foarte tragica despre copilul ucis de maidanezi si totodata si propunea eutanasierii ... (vezi toată discuția)
Gratarul si cancerul (?) nucu$ nucu$ [b]Cum se face o friptura la gratar necancerigena[/b] De ani de zile, nutritionistii avertizeaza ca orice carne fripta la gratar produce substante cancerigene, ... (vezi toată discuția)