avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pot folosi o pivnita (beci) dupa vanzarea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pot folosi o pivnita (beci) dupa vanzarea apartamentului?

Buna !Am vandut apartamentul fara pivnita deoarece pivnita doresc sa o pastrez pentru depozitare ,doresc sa ma interesez daca am dreptul de folosire deoarece ma mult din acel bloc.Multumesc si astept parerile dvs.
Cel mai recent răspuns: stelian_1981 , utilizator 12:22, 8 Iunie 2017
Pivnița o aveți în proprietate sau aveați doar un drept de folosință (ca urmare a deținerii în proprietate a apartamentului)? Dacă o aveați în proprietate și nu ați înstrăinat-o odată cu apartamentul, o puteți folosi în calitate de proprietar. Dacă nu o aveați în proprietate, o puteți folosi în continuare doar dacă vă înțelegeți cu noul proprietar.
imobilele de locuit in comun nu sunt proiecatate sa fie prevazute cu pivnita,eventual subsol tehnic prin care sunt tranzitate instalatiile parte comuna din imobil
Subsolul tehnic al imobilului de locuit in comun reprezinta parte comuna
Dv aveti document legal care sa dovedeasca calitatea dv de proprietar exclusiv asupra spatiului denumit boxa ?
Pivnita o am in proprietate de cand am cumparat apartamentul doar ca nu apare in acte nici in C.F,la actualul cumparator a apartamentului nici macar nu a vazut pivnita....m-ai am o intrebare locatarii blocului poate sa imi creeze probleme din cauza ca nu m-ai am apartament in acel bloc si intru in scara?
Buna...Nu am nici un act doveditor ,pivnita am primit-o odata cu cumpararea apartamentului,am zidit-o si am turnat beton am mai facut ceva investiti si as dori sa o tin pt depozitarea de biciclete la copii ,cort unele lucruri personale....in cazul acesta ce pot sa fac?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subsolul blocului szimi84 szimi84 Buna ziua Am o problema cu anumiti vecini din bloc. Am cumparat un apartament de 2 luni si m-am gandit ca ar fi bine sa-mi depozitez si eu ca alti vecini ... (vezi toată discuția)
Pivnita la bloc brazvan brazvan Buna ziua, Va rog lamuriti-ma, o sa fiu scurt si la obiect. Am mostenit apartamentul bunicilor mei, in pivnita, in mijlocul tavanului, este jonctiunea a ... (vezi toată discuția)
Parti comune in bloc ContSters303335 ContSters303335 Buna ziua, Am si eu o intrebare in legatura cu partile comune ale unui bloc. -subsolul blocului daca nu este prevazut cu boxe dar o parte din ... (vezi toată discuția)